Verzenden

Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag wanneer deze voor 17:00 geplaatst is, mits alles voorradig is.

Wij verzenden bestellingen met DHL en/of PostNL. Zij streven ernaar om uw pakket de volgende dag nadat wij het pakket aangeboden hebben, te bezorgen. Echter hebben zij soms ook met tegenslagen te maken. Om de status van uw pakket te volgen verwijzen wij u naar de track and trace die u via de mail van ons ontvangt. Mochten er na het inzien van de track and trace nog vragen zijn, kunt u die stellen via info@fluidfilm.nl.

Ruilen en retourneren

Wij streven er naar om zo transparant mogelijk te zijn in de artikelen die we aanbieden, maar ook onze service er omheen. Ondanks alles kan het zo zijn dat een artikel wellicht niet helemaal aan uw verwachten voldoet. In dat geval kunt u uw bestelling, of een deel daarvan retoursturen.

 Voorwaarden retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst heeft u de mogelijkheid de zending te retourneren. Indien u een product wilt retourneren dient u gebruik te maken van het retourformulier. Download hier het retourformulier.

In geval van garantie kunt u het artikel kosteloos terug sturen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u vooraf aangeeft dat u een artikel retour wil sturen. Wij sturen u dan een retourlabel waar u gebruik van dient te maken.

Wanneer u geen gebruik maakt van ons retourlabel, zijn wij niet in de gelegenheid u deze kosten te vergoeden, ook wanneer u wel recht heeft op een vergoeding.

Mocht u om andere reden het artikel retour sturen, dient u zelf zorg te dragen voor de te maken kosten.

Om in aanmerking te komen voor een restitutie van (een deel van) het aankoopbedrag of ruilen van het product, dient het product in originele verkoopbare staat retour geleverd te worden. Producten die beschadigd zijn kunnen niet geretourneerd worden.

TERUG NAAR BOVEN